Majstrštyky z našeho obchodu

Majstrštyky z našeho obchodu

Nabídka bezpečnostní a špionážní techniky se neustále rozšiřuje. Lze vybírat z osvědčených stálic i mladších inovativních modelů v různých produktových kategoriích, ať už jde o komplexní zabezpečovací systémy, špionážní diktafony nebo odposlechy, nahrávací zařízení do auta či skryté minikamery. Jak se celkově zorientovat v sortimentu špionážní techniky a jakým způsobem postupovat při výběru té pravé věcičky hodící se přesně pro požadovaný účel jsme si již ukázali v několika předchozích příspěvcích zde na blogu, například zde. Dnes pro vás máme několik tipů pro případ, že byste zatoužili po některém z prémiových výrobků nejvyšší třídy, které uspokojí i ty nejnáročnější požadavky.

Kamerový systém

 

Mezi nové vrcholné kousky, které je možno objednat prostřednictvím našeho e-shopu, patří třeba bezdrátový kamerový systém Secutron MSS-C2-2JB. Bez přehánění lze říci, že se jedná o první skutečně bezdrátový kamerový systém, unikátní nejen svým konceptem, ale i mimořádně dlouhou výdrží baterie. Jeho předchůce jsme si představili v blogovém článku o řešení problému s nelegálními skládkami, který v dnešní době bohužel trápí nejednoho majitele pozemku či jiného odlehlejšího prostoru. Kromě zmíněného účelu monitorování černé skládky se velmi efektivně kamerový systém uplatní také při potřebě stálého dohledu nad parkovištěm, staveništěm a jakýmkoliv jiným, třeba i rozlehlým, prostorem nebo objektem nacházejícím se mimo území s velkou koncentrací lidí.

Tento kamerový systém Secutron, jenž je vyráběn přímo na zakázku, je vybaven dvěma skrytými kamerami a speciálním modemem. Není tak potřeba ke kamerám přivádět žádný kabel. Díky vysokapacitnímu akumulátoru je provoz kamer nebývale úsporný. Kamera se však takřka okamžitě aktivuje v případě, že je zaznamenán pohyb, což je zajištěno citlivým PIR detektorem. Ten zachytí pohyb až do vzdálenosti 8-12 metrů. V takovém případě je spuštěno nahrávání na micro SD kartu, na níž se vejde až 88 hodin záznamu. Pořízené záznamy si můžeme pohodlně prohlédnout na mobilním telefonu, a to skrze speciální aplikaci pro operační systémy Android. Pomocí ní můžeme například provádět konfiguraci jednotlivých kamer nebo dostat zprávu neprodleně poté, co zařízení detekuje pohyb v blízkosti objektu.

Odposlech

 

Mezi odposlechy by k pomyslným premiantům použitelným i pro nejnáročnější profesionální špionážní operace jistě patřil GSM odposlech Secutron URP-G100. Jedinečnost tohoto nového odposlouchávacího zařízení tkví především v tom, že v sobě snoubí výhody GSM odposlechu s klasickým špionážním diktafonem. Vysoce funkční, pokročilý a moderní přístroj tak umožňuje odposlouchávat cílový subjekt v reálném čase a zároveň pořizovat záznam, pakliže ve svém okolí aktivuje hluk. Špičkové parametry vykazuje i v dalších aspektech, třeba pokud jde o mikrofon značky Knowles, jenž je přes své miniaturní rozměry schopen zachytit zvuk ve skvělé kvalitě. Mikrofon je vybaven takzvaným předzesilovačem, což reálně znamená, že na nahrávkách je zřetelně rozumět rozhovorům odehrávajících se ve vzdálenosti až téměř deseti metrů od něj.

Také interní paměť tohoto zařízení je pozoruhodná. Vejde se na ní až 288 hodin nahrávek. GSM odposlech je tvořen také speciálním hlasovým spínačem. Jak takový spínač funguje? Jakmile je překročena ´klidová zvuková hladina´, automaticky se aktivuje nahrávání. Funkce je užitečná také s ohledem na snižování spotřeby. Tím se dostáváme i k dalšímu benefitu výrobku, kterým je bezesporu i jeho extrémní výdrž – bez dobíjení funguje až 100 dní, bez SIM karty ještě mnohem déle. Jak napovídá název zařízení, pro odposlech v reálném čase slouží GSM modul. K jeho aktivaci postačí vložení běžné SIM karty (musí být však bez PINu). V rámci modulu je možné využít i funkci zpětného volání při detekci hluku. GSM odposlech Secutron URP-G100 je zcela nenápadným, zato špičkovým a široce využitelným odposlouchávacím a zároveň nahrávacím přístrojem.

Mini kamera

 

Jednou z  nejhojněji zastoupených produktových skupin jsou u nás také špionážní mini kamery. Také ony zahrnující nejednu libůstku, jež by neměly uniknout vaší pozornosti. Za všechny jmenujme novinku v podobě Mini kamery s nočním viděním LawMate PV-FM20HDWI. Miniaturní Full HD kamera je zakomponována do digitálních stolních hodin, které lze jednoduše umístit na pracovní či noční stolek. Na první pohled se hodiny s kamerou tváří nenápadně, nevinně a nijak okázale. Uvnitř ovšem skrývají mnohé zajímavé a jsou tak poprávu považovány za důstojného reprezentanta jednoho ze světově nejznámějších výrobců špionážní techniky, značky LawMate. Mini kamera umí nahrávat video ve špičkovém rozlišení 1920*1080 px. Jedna minuta záznamu v plném rozlišení však nezabere více než 2 MB.

Není vždy pravidlem, že skvělá kvalita obrazu je doprovázena stejnou kvalitou zvukové stopy. V případě mini kamery LawMate PV-FM20HDWI však mikrofon, jímž je vybavena, svými parametry nikterak nezaostává. Naopak, mikrofon je natolik citlivý, že dokáže zaznamenat rozhovor na vzdálenost sedmi až deseti metrů. Minikamera si hravě poradí i s totální tmou. Přísvit, kterým je vybavena a jenž je lidským okem neviditelný, umožňuje noční vidění do tří až pěti metrů. Představená minikamera je mezi svými uživateli vysoce ceněna nejen kvůli kvalitě jejího zpracování a jednotlivým parametrům, ale také snadností obsluhy nebo možnosti vzdálené obsluhy.

Zanechte odpověď

Všechna pole jsou povinná

Jméno:
Email: (Nebude zveřejněno)
Komentář: