Lokátor mi pomohl usvědčit nevěrného partnera

Lokátor mi pomohl usvědčit nevěrného partnera

Idealisty asi příliš nepotěšíme, nicméně mezi nejčastější motivy pro pořízení špionážní techniky stabilně patří také podezření z nevěry u svého protějšku. Svědčí o tom i další z reálných příběhů poslaný naší spokojenou zákaznicí…

 

Se svým, dnes již bývalým partnerem, jsme se seznámili na vysokoškolském večírku. Radek měl v té době již před státnicemi, já jsem byla o ročník níže. Zhruba po roce naší známosti jsme spolu začali bydlet a plánovali společnou budoucnost. Dá se říci, že nám nic nechybělo.

 

Několik měsíců po našem tříletém výročí jsem však začala na svém tehdejším příteli pozorovat změnu v chování. Vlastně si toho nešlo nevšimnout. Bylo mi jasné, že se něco děje. Problémy v práci? Zdravotní problém? Nebo snad něco jiného? Na jednu stranu jsem neměla důvod mu nevěřit, na druhou stranu mi nejen ženská intuice říkala, že takhle jednoduché to nebude a že tu něco nehraje.

 

Netrvalo dlouho a bylo mi vše jasné. Pozdní odpoledne a večery netráví v práci, což už jsem si později opakovaně ověřila. Přiznám se, že jsem vzhledem k okolnostem postupně odhazovala zásady, které jinak považuji za nepřekročitelné a v nepozorovanou chvíli příteli prohledala mobil. Tušíte správně. Ani se neobtěžoval sexuálně zabarvené zprávy, které si vyměňoval se svojí milenkou, mazat.

 

Možná jsem ze staré školy, ale nevěru nejsem ochotná v žádném případě tolerovat. Osud našeho vztahu tak byl zpečetěn, ačkoliv jsem to samozřejmě nejeden večer obrečela. Teď už zbývalo jediné, a to získat nějaký důkaz. Jedna z kamarádek mi radila využít služeb soukromého detektiva s tím, že nejde o nic výjimečného. Odhalování nevěry údajně patří u soukromých detektivů k nejčastějším zakázkám. U jednoho z nich jsem se dokonce poptávala, nicméně požadovaná sazba mi přišla celkem dost vysoká. Začala jsem se tedy poohlížet jiným směrem, a sice po nějakém technickém zařízení, které by třeba našlo i další využití. Na internetu jsem zjistila, že pro sledování osob nebo vozidel se skvěle hodí GPS lokátory. Po internetu jsem si tedy přes SPYobchod pořídila tuhle věcičku, kterou jsme společně s mým kamarádem namontovali na podvozek auta, které jsme společně využívali, a přes mobilní aplikaci v mém mobilu jsem tak měla přehled o tom, kde se opravdu v danou chvíli nachází.

 

Vůbec mě nepřekvapilo, že dráha jeho pohybu se s pravidelností opakovala. Z práce buď domů, anebo … ano, za milenkou. Přestože mi to samotné bylo dosti trapné, celou misi jsem dotáhla do konce, kdy jsem se náhle objevila u dveří tajného místa zrovna ve chvíli, kdy se Radek více než důvěrně loučil s danou slečnou. Brzy pochopil, že nemá smysl vymýšlet další trapné výmluvy a konečně přiznal barvu. Lokátor jsem odmontovala a třeba se ještě bude hodit. Doufám ale, že už pro jiné účely.

Pozn. Text byl redakčně upraven.

Zanechte odpověď

Všechna pole jsou povinná

Jméno:
Email: (Nebude zveřejněno)
Komentář: