Rozšiřovali jsme si obzory na veletrhu IFSEC v Londýně

Rozšiřovali jsme si obzory na veletrhu IFSEC v Londýně

Byli jsme navštívit veletrh bezpečnostních technologií IFSEC v Londýně, abychom si rozšířili obzory. Zároveň jsme veletrh využili jako možnost potkat se s některými z našich dlouholetých partnerů.

Setkání s LawMate

Nejzajímavější setkání bylo s Lisou ze společnosti LawMate, od které jsme nedávno získali exkluzivní zastoupení pro Českou Republiku. Z několika nových produktů, které nám Lisa představila nás velmi zaujal zejména miniaturní kamerový modul LawMate PV-DY10i, který bude zajisté volbou číslo 1 pro všechny, kteří se zabývají vlastními vestavbami na míru.

Miniaturní kamerový modul LawMate PV-DY10i

Kromě novinek, které již jsou v prodeji, jsme měli možnost podívat se i na prototypy několika dalších mini kamer, které však budou potřebovat před uvedením do prodeje ještě nějaké drobné úpravy.

Velmi nás potěšilo ujištění, že distribuce formou výhradní spolupráce funguje k naprosté spokojenosti obou stran.

Fotka s Lisou ze společnosti LawMate

Nová inspirace

Veletrhu naprosto dominovaly bezpečnostní kamery, zejména pak IP kamery, které potkáváme doslova na každém rohu. Výstavní hala je doslova zaplavena malými čínskými stánky, které zde prezentují svoji nabídku IP kamer, AHD či dalších typů kamer a rekordérů.

Mezi těmito stánky občas ale narážíme na něco, co nás zaujalo. Jednou z nich je stánek společnosti X Face, zabývající se přístupovými systémy založenými na detekci a rozpoznání obličeje. V nabídce této společnosti je jedna outdoorová a jedna indoorová přístupová jednotka. Společnost také nabízí jeden hi-end model, který umí rozpoznávat tváře ze všech úhlů pohledu.

Dalším produktem, který nás velmi zaujal byly bezpečnostní kamery s integrovaným PIR senzorem a vlastní baterií s dobou výdrže až 6 měsíců bez dobíjení. Kamery jsou schopny vysílat obraz ve Full HD kvalitě až na vzdálenost 300 metrů, do bezdrátového 16CH rekordéru. Jedná se tedy o velmi zajímavou alaternativu fotopastí.

Produkty, které nás zaujaly budeme po důkladném otestování postupně zařazovat do prodeje.

Vzhledem k tomu, že jedna z oblastí, na kterou se zaměřujeme je zabezpečení odlehlých objektů, kde je většinou problém s napájením, tak nás velmi zaujaly tzv. fuel cell zdroje, které vytváří energii prostřednictvím chemické reakce dvou složek. Při rozměrech většího přiručního zavazadla je pak schopen takovýto zdroj dodat až 12 000Ah energie. Nicméně pořizovací cena přes 10 000 Eur za kus, nás od jejich využívání odrazuje.

Fuel Cell Baterie

Zanechte odpověď

Všechna pole jsou povinná

Jméno:
Email: (Nebude zveřejněno)
Komentář: