Chodí k vám chůva? Kontrolujte ji pomocí skryté kamery!

Chodí k vám chůva? Kontrolujte ji pomocí skryté kamery!

Chodí k vám chůva? Kontrolujte ji pomocí skryté kamery!

Již jsme o tom jednou psali. Skryté kamery mají nespočetně možností využití. A mezi jednu z 

Skryté kamery na hlídání chůvy

nejdůležitějších patří odhalení chůvy, která se chová nevhodně. Došlo již k nespočtu případů, kdy narychlo sehnaná chůva kradla, nebo i fyzicky ubližovala dítěti.

Pokud nechcete, aby k něčemu takovému u vás došlo, doporučujeme vám pořídit si skrytou kameru. Tento levný a nenápadný pomocník (dnes už se dělá v podobě tužky, klíčenky i samostatného kabelu) vám může pomoci předejít závažným problémům. A vzhledem k velice nízkým cenám okolo pár tisíc korun jde o skvělou investici do bezpečnosti vaší rodiny.

Mějte pod kontrolou vše, co se děje u vás doma

Můj dům, můj hrad. Toto pravidlo by mělo platit vždy. Zvláště co se týče natolik významných věcí, jako je to, koho necháte s vaším potomkem u vás doma.

Někdy nás velmi překvapí  i lidé, které dobře známe. A co tedy můžeme čekat od někoho cizího? Ne vždy se můžeme spolehnout na babičku nebo příbuzné, již ohlídají dítě, a tak je pro nás chůva jedinou možností.

Jak mít co největší jistotu, že se chůva bude sama chovat zodpovědně?

3 způsoby, jak najít dobrou chůvu

  1.  Pokud se jedná o zcela cizího člověka, vybírejte raději ze specializovaných agentur chůvu s referencemi.
  2. S chůvou se při osobním pohovoru pobavte o vašem dítěti. Všímejte si, jak se ve vaší přítomnosti chová a ověřte si její zkušenosti.
  3. Na vhodné místo(a) umístěte skryté kamery.

Jak vypadá skrytá kamera? Meteostanice s kamerou PV-TM10

Může vypadat jako tento obyčejný budík. Účelem skrytých kamer samozřejmě je to, aby si jich cizí člověk nevšiml.

Jelikož jsou kamery často schovány do běžných věcí (budík, rádio…), mají i chytré mechanismy pro úsporu energie. Povětšinou fungují v úsporném režimu a při detekci pohybu začnou pořizovat snímek.

Kamery optimálně ukládají záznam na vložené paměťové medium (SD karta), případně rovnou odesílají na zvolené místo. Příkladem je tato Wi-fi skrytá kamera, která se i nepřetržitě nabíjí.

Mezi další vhodné produkty patří například Meteostanice s kamerou PV-TM10, která z vlastní baterie vydrží v provozu i více než 5 dní. V případě, že se v místnosti, kterou chcete monitorovat nachází počítač nebo notebook, můžete do jeho USB portu připojit minikameru Esonic CAM-U7, která vypadá jako flash disk a může nenápadně monitorovat, co se v bytě po dobu vaší nepřítomnosti děje.

 

 

Zanechte odpověď

Všechna pole jsou povinná

Jméno:
Email: (Nebude zveřejněno)
Komentář: