Špionážní mini kamery

Špionážní minikamery slouží k diskrétním pořizování videoznámu. Skrytá kamera umístěná v bytu pomůže snadno odhalit nevěrného partnera. Minikamera instalovaná v komerčních prostorách může zase pomoci při kontrole nepoctivých zaměstnanců.

Špionážní kamery rozdělujeme do dvou hlavních kategorií na skryté kamery, tedy kamery, které již jsou zakamuf...

Špionážní minikamery slouží k diskrétním pořizování videoznámu. Skrytá kamera umístěná v bytu pomůže snadno odhalit nevěrného partnera. Minikamera instalovaná v komerčních prostorách může zase pomoci při kontrole nepoctivých zaměstnanců.

Špionážní kamery rozdělujeme do dvou hlavních kategorií na skryté kamery, tedy kamery, které již jsou zakamuflovány v určitém předmětu, a samostatné minikamery, u kterých diskrétnost zajišťují jejich miniaturní rozměry. Minikamery je pak možné integrovat do nejrůznějších předmětů v místě instalace.

Dle způsobu použití rozlišujeme kamery operativní, které můžeme mít kdykoliv při sobě a statické, které nainstalujeme do objektu, který chceme monitorovat.

Nejčastější důvody ke koupi špionážní kamery



Minikamery pro odhalení zaměstnaneckých krádežíNedůvěra v zaměstnance

Ať už se jedná o úniky dokumentů, krácení tržeb, dělání "melouchů" či pouhé poflakování se po dobu nepřítomnosti vedení, tak instalace skryté kamery může pomoci vyřešit problém rychle a efektivně. 






Partnerská nevěraPartnerská nevěra

Není nic horšího, než se trápit v nejistotě. Nemáte-li prostředky na to, najmout si na zjištění stavu privátního detektiva, může být využití špionážní minikamery vhodným řešením.








Korupce

Zaznamenání korupčního jednání 

Je velmi problematické dokázat, že si úřední osoba řekla o úplatek. Pokud se člověk snaží domoct spravedlnosti, a nemá pevné důkazy, tak většinou způsobí další komplikace jenom sám sobě. V případě, že ale máme nahrávku ze skryté kamery, která dokládá naše tvrzení, je situace zcela opačná a šance na to, že korupčník bude potrestán se násobně zvyšuje.






Dohled na chůvou či uklízečkou Uklízečka v domácnosti

Pouštíme-li si do domácnosti cizí osobu, je potřeba být na pozoru. Skrytá kamera uvnitř bytu nám pomůže snadno odhalit, zda jsme peníze jenom někam zašantročili, nebo se jimi někdo cizí obohatil. Minikamera nám umožní zkontrolovat si, jak se chůva chová ke svěřeným dětem. 






Špionážní kamery na mystery shoppingMystery shopping

Použití skryté kamery je pro dobrý report z mystery shoppingu naprostou nutností. Pro výběr nejlepších produktů se podívejte do sekce kamery na mystery shopping. Mezi dlouhodobě nejoblíbenější patří zejména brýle s kamerou, nebo špionážní klíčenky.








Zajímavé články z blogu



Skryté kamery pro nahrávání schůzek a jednání

Muselo se to stát již každému, kdo často jedná s lidmi. Mezi čtyřma očima si něco domluvíte, a když dojde na plnění, tak je najednou všechno jinak. Spoléhat pouze na dobré slovo protistrany se v dnešní době nemusí vyplatit. Použití špionážní kamery nám pomůže zajistit důkazy nejen ze schůzek obchodního charakteru. Může se jednat i o problematické jednání s úřady, kde je pro kladné vyřízení naší žádosti požadován úplatek.

Při výběru skryté kamery pro tyto účely nás budou zajímat zejména následující parametry:

  • Snadná aktivace, nejlépe jedním pohybem
    Při očekávaných událostech, kdy si můžeme kameru aktivovat předem tato funkce není nikterak důležitá. V případě, kdy se ale například běžná policejní kontrola, nebo jednání na úřadě začne ubírat nesprávným směrem, budeme potřebovat kameru aktivovat rychle a diskrétně.
  • Vysoká kvalita zvukového záznamu
    Nahráváme-li jednání s lidmi, je zvuková stopa z pravidla velmi důležitá. Mnohy i důležitější než samotný obrazový záznam. Vysoce kvalitní audio však není standardem pro všechny přístroje, a proto doporučujeme dát na tento parametr pozor při výběru špionážní minikamery. Nejvyšší kvalitu obrazu i zvuku máte garantovánu zejménu u produktů společnosti LawMate. Minikamery s kvalitním obrazem i jsou mnohdy poměrně finančně nákladné. Je-li pro vás tím hlavním kvalita zvuku, pak se podívejte na naše špionážní diktafony, které zajistí nahrávání v nejvyšší kvalitě při zachování velmi přívětivé ceny.
  • Možnost živého náhledu
    Vybrané minikamery z naší nabídky jsou vybaveny WiFi modulem, který umožňuje komunikovat s kamerou přes internet. Možnost vyhodnocovat záběry v reálném čase zásadním způsobem zefektivní práci s kamerou..
  • Detekce pohybu
    Chceme-li si ušetřit čas s vyhodnocováním nezajímavých záběrů, bude se hodit aby kamera disponovala detekcí pohybu. Což znamená, že aktivuje nahrávání pouze ve chvíli, kdy detekuje pohybu.
  • Výdrž baterie
    Potřebujeme skrytou kameru na nahrání krátké schůzky, nebo pro pohlídání bytu během týdenní dovolené? Podle toho pak zvolíme kameru s vhodnou baterií. Pro více-denní náhravání se neobejdeme bez PIR čidla pro detekci pohybu, které umožňuje snížit spotřebu v klidovém režimu na minimum.
Zobrazit

Špionážní mini kamery  Počet produktů: 31

filter
na stránku
Zobrazeno 25 – 31 z 31 položek

Katalog

Kategorie

Slevy

Novinky