Špionážní diktafony

Špionážní diktafony jsou určeny pro diskrétní pořizování audiozáznamů. Například skrytý diktafon v tužce můžete mít vždy připravený po ruce, pro nahrání důležitých jednání, dělání poznámek či pro obstárávání důkazních materiálů. V naší nabídce naleznete také minidiktafony, vhodné pro dlouhodobé pořizování zvukových záznamů ze zájmových prostor. ...

Špionážní diktafony jsou určeny pro diskrétní pořizování audiozáznamů. Například skrytý diktafon v tužce můžete mít vždy připravený po ruce, pro nahrání důležitých jednání, dělání poznámek či pro obstárávání důkazních materiálů. V naší nabídce naleznete také minidiktafony, vhodné pro dlouhodobé pořizování zvukových záznamů ze zájmových prostor. Například minidiktafon Secutron URP-250, vydrží bez dobíjení diskrétně monitorovat místnost až po dobu 250ti dní.

Vybíráme minidiktafon - jaké jsou nejdůležitější parametry

Předtím, než začnete s výběrem špionážního diktafonu, je dobré ujasnit si situaci, pro kterou budete chtít záznamové zařízení využívat.

Doba výdrže

Velmi důležitý parametr zejména pokud vybírát špionážní diktafon pro statické umístění do objektu. Čím delší dobu práce vybrané zařízení bude mít, tím méně často ho budete muset dobíjet / měnit v něm baterii. U základních diktafonů se může doba práce pohybovat okolo 10ti hodin, zatímco u profesionálních zařízení to mohou být i tisíce.

Aktivace při detekci hluku

Zcela zásadní parametr pro dosažení dlouhé operační doby. Při dlouhodobém monitorování je tato funkce důležitá i kvůli tomu, že velmi usnadňuje pozdější analýzu dat, protože nemusíte poslouchat hodiny ticha.

Zobrazit

Špionážní diktafony  Počet produktů: 16

filter
na stránku
Zobrazeno 13 – 16 z 16 položek